Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Στην Αιτωλοακαρνανία την επόμενη Πέμπτη 19/11 ο Αντώνης Σαμαράς

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία θα πραγματοποιήσει την επόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί κατά σειρά τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο όπου και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο «Παπαστράτειο». Παράλληλα κατά τις επισκέψεις του στο νομό, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο θα συναντηθεί και με πολιτικούς του φίλους.
Όπως είναι φυσικό η παρουσία του κ. Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία λίγες μόνο ημέρες πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού αναμένεται να αποτελέσει και το «βαρόμετρο» για την αποδοχή από τη βάση της ΝΔ, της υποψηφιότητάς του.
Πάντως το βέβαιο είναι ότι η υποψηφιότητα Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία τυγχάνει τεράστιας αποδοχής είτε σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού είτε - και αυτό είναι το σημαντικότερο - σε επίπεδο απλών ψηφοφόρων του κόμματος.