Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Επικεφαλής του ΚΤΕ Παιδείας η Σοφία Γιαννακά


Επικεφαλής του ΚΤΕ Παιδείας εξελέγη η Βουλευτής, Σοφία Γιαννακά ύστερα από ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Η κα Γιαννακά ευχαρίστησε τους συναδέλφους της αλλά και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Χρήστο Παπουτσή, για την τιμητική εκλογή και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε σε συνεργασία με την Υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και τους Υφυπουργούς Εύη Χριστοφιλοπούλου και Ιωάννη Πανάρετο, να προωθήσουν τα φλέγοντα θέματα της παιδείας, κατάρτισης και δια βίου μάθησης στη σωστή κατεύθυνση και να συμβάλλουν στην επίλυσή τους.
Για τα ειδικότερα θέματα παιδείας του Νομού Αιτ/νιας η Σοφία Γιαννακά έθεσε ως προτεραιότητες, που επείγει να προωθηθούν άμεσα, την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου, τη σχολική στέγη, το θέμα των ΤΕΙ Μεσολογγίου και Ναυπάκτου.

Η Βουλευτής Αιτ/νιας, θα συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού καθώς και με τους φορείς του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ.