Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Αντίθετος στο σενάριο της "διάσπασης" ο Δημήτρης Σταμάτης. Ανεξαρτητοποιείται τη Δευτέρα!!!


Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναμένεται να δηλώσει στον πρόεδρο της Βουλής τη Δευτέρα 16/11/2009 ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, προκειμένου , όπως μας είπε, να εκφράσει τη διαφωνία του και την αντίθεσή του με τα όσα διαδραματίζονται στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης .
Ο Δημήτρης Σταμάτης σε σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του, εμφανίστηκε αηδιασμένος με τα όσα διαδραματίζονται στην «κούρσα» διαδοχής του Κώστα Καραμανλή και όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε: «είναι απαράδεκτο να προβάλλεται το σενάριο της διάσπασης για να προωθηθεί η υποψηφιότητα του ενός ή του άλλου.»
Μάλιστα ο κ. Σταμάτης, μας ανέφερε χαρακτηριστική αναφορά με το παραπάνω δίλημμα στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης στα νότια προάστια της Αττικής σε τηλεοπτικό σταθμό.
Αυτό που αποκομίσαμε από την σύντομη τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον Δημήτρη Σταμάτη ήταν η αγωνία του για το αύριο της ΝΔ αφού μέρα με τη μέρα η πόλωση μεταξύ των στελεχών γιγαντώνεται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αμφιβολίες για αγαστή συνεργασία την 30η Νοεμβρίου.
Τέλος. το βέβαιο είναι ότι ο πρώην νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας καταφέρνει για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά, στο χώρο της ΝΔ…