Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Την υποψηφιότητα Σαμαρά στηρίζει ο Μάριος Σαλμάς

Με γραπτή του δήλωση ο τ. υφυπουργός και βουλευτής, Μάριος Σαλμάς ανακοίνωσε την στήριξη της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ.
Ο κ. Σαλμάς στη δήλωσή του σημειώνει:
"Σε λιγότερο από 15 ημέρες, η Νέα Δημοκρατία ξεκινά μία δύσκολη προσπάθεια ιδεολογικής ανασύνταξης και αποσαφήνισης των πολιτικών θέσεων, με τις οποίες μέσα στις νέες συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί στον κόσμο, θα δώσουμε τις επόμενες μάχες για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.
Εκτιμώ ότι και η Ντόρα και ο Αντώνης έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να κυβερνήσουν τη χώρα. Μπορούν να ξαναχτίσουν ένα σύγχρονο κόμμα, μια φιλική στον πολίτη Νέα Δημοκρατία.
Οι πολιτικές αναλύσεις δημόσια υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου από τα στελέχη του κόμματος στερούν επιχειρήματα από την επόμενη μέρα και ξοδεύουν πολύτιμο κεφάλαιο από τον επόμενο πρόεδρο, τον οποίο θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε.
Το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι η 29η Νοέμβρη, αλλά η επόμενη ημέρα, ώστε η Νέα Δημοκρατία, ενωμένη και δυνατή, να γίνει πάλι το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής για μία καλύτερη πατρίδα.
Με βάση αυτά τα κριτήρια και μετά από βασανιστικό προβληματισμό, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας."