Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Σήμερα (26/6) η προεκλογική ομιλία της υπ. βουλευτή της ΝΔ Γ. Μπόκα στους ετεροδημότες της Αθήνας


Συνέχεια περιοδειών για την υποψήφια βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρία Γεωργία Μπόκα, με στάση αυτή την φορά στα χωριά της Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου με τα οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.
Από την Κάτω Μακρυνού έως και το Ζευγαράκι βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία όπου συνάντησε πλήθος κόσμου. Οι κάτοικοι την υποδέχθηκαν θερμότατα και της έθεσαν το πρόβλημα της εγκατάλειψης του Νομού, την απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή τους ενώ βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα.



Πιο αναλυτικά, οι πολίτες μοιράστηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν όπως είναι η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με το αρδευτικό και υδρευτικό δίκτυο καθώς και με κάποια σημεία στο οδικό δίκτυο όπως της είπαν επανειλημμένως οι ίδιοι.
Επίσης όπως είπαν, ζητούν άμεση λύση στο θέμα του Βιολογικού καθαρισμού που έχει παγώσει εδώ και 15 χρόνια.
Η κυρία Μπόκα, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα τους και δεσμεύθηκε να ακουστεί η φωνή τους για τα παραπάνω προβλήματα και όχι μόνο.
Η περιοδεία της υποψήφιας θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό μετά την σημερινή ομιλία της (26/6)  που πραγματοποιείται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ, στο ILISIA HOTEL (Μιχαλακοπούλοου 25, Αθήνα).