Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Με επισκέψεις σε κοινωνικές δομές στο Μεσολόγγι ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος


«Έχοντας φτάσει στο τέλος των εσωτερικών διαδικασιών με την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές, θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ πολύ καλή επιτυχία σε όλους-ες τους-τις συνυποψήφιούς-ές μου.
Είμαι πεπεισμένος ότι μετά το πέρας των εκλογών, οι πολίτες της Αιτ/νίας θα εκπροσωπούνται επάξια, δυναμικά και δημοκρατικά σε καθημερινή βάση στο Εθνικό Κοινοβούλιο.
Μόνος μας στόχος η συμπόρευση τους τοπικού με το εθνικό συμφέρον. Αν επενδύσουμε στις τοπικές μας δυνάμεις και δυνατότητες, θα έχουμε κάνει ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την αντιστροφή του δυσοίωνου μέλλοντος που όλοι θέλουν να προδιαγράφουν.



Καλό μας αγώνα.» σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με το «Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ», Γιάννης Αναγνωστόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών της περιοχής.
Έτσι από τις πρώτες επισκέψεις που έκανε ήταν το Εργαστήρι Νέων με νοητική στέρηση «Παναγία Ελεούσα» και το «Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου» όπου και αντάλλαξε απόψεις με τις διοικήσεις και το προσωπικό για την περαιτέρω βελτίωση των δομών αυτών.
Άλλωστε όπως υπογράμμισε ο κ. Αναγνωστόπουλος «Οι δομές αυτές αποτελούν πρότυπο για όλη τη χώρα και οφείλουμε να είμαστε καθημερινά δίπλα τους. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν και κυρίως το κοινωνικό έργου που επιτελείται, μας υποχρεώνει να γινόμαστε κοινωνοί της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουν διοίκηση και εργαζόμενοι, συμβάλλοντας στην επίλυση μικρών ή μεγάλων ζητημάτων που προκύπτουν αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξή τους».