Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Βασίλης Φεύγας: «Η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί ένα στόχο, την σταθερότητα που θα φέρει δουλειές κι αυτοδύναμη Ελλάδα»


Την πολιτική επικαιρότητα και την πορεία προς τις προσεχείς εκλογές σχολίασε xuew, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας  Βασίλης Φεύγας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι».
Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας επανέλαβε την ανάγκη για ισχυρή εντολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει το μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα και με σταθερότητα να φέρει επενδύσεις στην χώρα που θα έχουν ως αποτέλεσμα νέες δουλειές κι ευημερία.



Υπενθύμισε, ακόμη, ότι η ΝΔ με συνεργασίες στο πρόσφατο παρελθόν είχε περάσει ξανά τη χώρα στην ανάπτυξη, πριν διακοπεί η πορεία ανάκαμψης από τον τρόπου που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα συνέβησαν ειδικά στην διάρκεια του 2015.
«Πολύ θετική ήταν η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ως ένα μήνυμα ενότητας που το χρειαζόταν τόσο η ΝΔ όσο και η χώρα. Κι αυτό γιατί όπως δείχνουν οι έρευνες της κοινής γνώμης βρισκόμαστε σε φάση αυτοδυναμίας και η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερότητα και ασφάλεια για να περάσει στην επόμενη φάση», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Φεύγας.