Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Βασίλης Αντωνόπουλος: "Για το Κίνημα Αλλαγής η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα αποτελεί κύρια προτεραιότητα"

Στην πόλη του Μεσολογγίου βρέθηκε χθες, Πέμπτη 27 και σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος .

Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Μεσολόγγι, ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με φορείς, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου συζήτησε με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό για τις σημαντικότατες ελλείψεις που καταγράφονται τόσο στη Νοσοκομειακή Μονάδα του Μεσολογγίου και στο νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας συνολικά, αλλά και γενικότερα για τα τεράστια προβλήματα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα.



Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει για ώρα με το προσωπικό και με πολίτες αλλά και με τους εργαζομένους με τους οποίους συνεργάστηκε άριστα μέχρι το 2014, κατά τη δική του θητεία ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας. 

Τέλος, ο Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας. Η συζήτηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επικεντρώθηκε όπως ήταν λογικό, στα δεκάδες προβλήματα των παραγωγών , την υπερφορολόγιση και τα μεγάλα εμπόδια με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ένας νέος παραγωγός στην Ελλάδα σήμερα. 

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Στο ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ ο τομέας της Δημόσιας Υγείας και η προστασία των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας , αποτελούν πρώτη προτεραιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιους βουλευτής. 

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος σήμερα το πρωί βρέθηκε και πάλι στο Μεσολόγγι, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κα Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά περιόδευσε σήμερα στις πόλεις του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου της Αιτωλοακαρνανίας. Σειρά είχε το Αγρίνιο, όπου ο Β. Αντωνόπουλος και οι συνυποψήφιοί του, επισκέφθηκαν με την πρόεδρο του κόμματος τα νέα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.