Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Με διακρίσεις η συμμετοχή των αθλητών του ΝΟ Μεσολογγίου στους διασυλλογικούς Κανόε - Καγιάκ στον Πειραιά


Με πενταμελή αποστολή συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου στους διασυλλογικούς αγώνες canoe kayak που διοργάνωσε ο ΝΑΣ στο Μικρολίμανο.
Οι αγώνες ήταν ένα σοβαρό τεστ ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τον Ιούλιο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αφού συμμετείχαν όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται ενεργά με το άθλημα!
Οι 3 αθλητές του Ν.Ο.Μ. Διαμαντόπουλος Νικόλας, Κουφός Θεόδωρος και Σπυρόπουλος Ανδρέας, πλασαρίστηκαν κοντά στις θέσεις των μεταλλίων ( 4η και 5η  θέση) αλλά οι δύο κορασίδες μας σάρωσαν τα πάντα όπου αγωνίσθηκαν.




Συγκεκριμένα η Μαρία Κατσαγάννη κέρδισε 2 χρυσά στα 200μ Κ1 και Κ2 κορασίδων και η Πολυτίμη Κατσαγάνη 1 χρυσό στα 200μ Κ2  & 1 χάλκινο στα 200μ Κ1.
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σε ένα θαλάσσιο στίβο μη ιδανικό για το άθλημα. Η μεθοδική δουλειά όλο το χειμώνα του προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλου και η αγορά του νέου εξοπλισμού εξαιτίας της χορηγίας της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ», έφερε αποτελέσματα και πλέον η ομάδα μας θα λάβει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική διάθεση.
O NO Μεσολογγίου θα συνεχίσει να προωθεί το άθλημα του canoe kayak στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, το οποίο μας έχει χαρίσει δεκάδες Πανελλήνιες διακρίσεις και συγκινήσεις.» τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.