Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Μαρία Τριανταφύλλου: "Οι τύχες της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς που την χρεοκόπησαν"


Σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς στο Αγρίνιο  περιόδευσε χθες,  η βουλευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Τριανταφύλλου.
Η βουλευτής  αρχικά βρέθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου ,όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ιδρύματος και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα ,αλλά και τις μάχες που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για να στηριχθεί η Δημόσια Υγεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. «Τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου σώθηκαν από την λειτουργική κατάρρευση, που τα είχε καταστήσει σχεδόν αδρανή το 2013 και 2014» τόνισε η βουλευτής και επεσήμανε την ανάγκη εκπόνησης συγκεκριμένου οργανογράμματος για να διευκολυνθεί το έργο των εργαζομένων και του νοσηλευτικού προσωπικού.



Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κτηματολόγιο και τον ΕΛΓΑ ,ενώ παρέμεινε αρκετή ώρα στο Μηχανολογικό  και στο ΙΚΑ Αγρινίου ,όπου συνομίλησε σε θετικό κλίμα με τους εργαζόμενους για τις επερχόμενες εκλογές και τη συγκυρία.
Επόμενος σταθμός ήταν οι  υπηρεσίες της Περιφέρειας ,καθώς  και την πολεοδομία του Δήμου Αγρινίου ,όπως επίσης και τον ΟΑΕΔ.
Ιδιαίτερα θετικά αποτιμάται η επίσκεψη της βουλευτού στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ) στο Αγρίνιο, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την άρτια κατάσταση του κτηρίου και το καλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται  εκεί ,τόσο από το έμπειρο προσωπικό, όσο και από το νέο προσωπικό ,που στελεχώνει με όρεξη και  αγάπη το ίδρυμα.
Η βουλευτής επισκέφθηκε ακόμη το τεχνικό μέρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου,  καθώς και τη Δ/ΝΣΗ αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής  και το τμήμα αγροτικής οικονομίας, & εγγείων βελτιώσεων .
Τέλος, το απόγευμα της Πέμπτης η βουλευτής συμμετείχε σε εξόρμηση της εκλογικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Καινούργιο Αγρινίου, όπου έδωσε τον τόνο, πως η χώρα δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εκείνους που τη χρεοκόπησαν και χρειάζεται συνέχιση της προοδευτικής εθνικής αναπτυξιακής πορείας.