Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ενημερωτικές ημερίδες για το πρόγραμμα Leader σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι


Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER»  θα διοργανωθούν κατά σειρά σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι και Νεοχώρι Οινιάδων από την ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε..
Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: 
«1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις» που προκήρυξε η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αιτωλικό, στο Μουσείο Κατράκη στις 20:00 από στελέχη της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ


Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων Υποδράσεων του Τοπικού Προγράμματος, των όρων και προϋποθέσεων ένταξης, των ποσοστών χρηματοδότησης, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους.
 Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο Μεσολόγγι  (Δημαρχείο), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Ραδιομέγαρο.
Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 19.30, ενημερωτική συνάντηση για το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Νεοχωρίου Οινιαδών