Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Κορυφαία διάκριση για τον Μεσολογγίτη οφθαλμίατρο Ηλία Φερέτη το βραβείο ΤΡΑΝΤΑ! Συγχαρητήρια ανακοίνωση του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής


Κατά την διάρκεια του 52ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου  που έγινε από 6 έως 8 Ιουνίου, στο οποίο συμμετείχαν και μεγάλες προσωπικότητες της Οφθαλμολογίας από Ευρώπη και Αμερική, έγινε βράβευση του συμπατριώτη μας,  Ηλία Φερέτη, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο ΤΡΑΝΤΑ.
Το Συνέδριο έγινε στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στην Αθήνα. Ο κ. Ηλίας Φερέτης έδωσε διάλεξη επ’ ευκαιρία της βράβευσής του, στην Αίθουσα ΣΚΑΛΚΩΤΑ του ΜΕΓΑΡΟΥ.
Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΝΤΑ δίνεται κάθε 2 χρόνια σε εξέχοντες Οφθαλμιάτρους, που διαχρονικά είχαν μεγάλη προσφορά στην Επιστήμη της Οφθαλμολογίας. Το βραβείο έχει καθιερωθεί  προς τιμήν ενός μεγάλου Έλληνα Οφθαλμιάτρου, του Αλ. Τράντα, με μεγάλη διεθνή αναγνώριση.



Με την ευκαιρία της βράβευσης εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής, ο πρόεδρος του, Γιώργος Αντύπας σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει: «Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει, τα θερμά του συγχαρητήρια για τη βράβευση και μας κάνει υπερήφανους σαν Μεσολογγίτες, καθώς η φήμη του συμπολίτη μας ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια της χώρας μας, αφού συμπεριλαμβάνεται μεταξύ μεγάλων προσωπικοτήτων της Οφθαλμολογίας, από την Ευρώπη και την Αμερική.
Εκ μέρους δε του Συλλόγου, ευχόμαστε ολόψυχα στον Ηλία Φερέτη κι’ άλλες επιτυχίες, με παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον.»