Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο Σπήλιος Λιβανός υιοθετεί και στηρίζει σειρά αιτημάτων που του έθεσαν εργαζόμενοι σε Δ.Ο.Υ., Κοινωφελή και Λιμεναρχείο Μεσολογγίου - Ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση του "Βοήθεια στο Σπίτι"

Σπήλιος Λιβανός: "Στηρίζουμε τον θεσμό και είμαστε υπέρμαχοι της ενίσχυσης του Βοήθεια στο Σπίτι"

Το Λιμεναρχείο, την Κοινωφελή επιχείρηση του δήμου, τη Δ.Ο.Υ. και την υπηρεσία Κτηματογράφισης στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε, χθες, ο Σπήλιος Λιβανός, δηλώνοντας την στήριξη του σε μια σειρά αιτημάτων που του τέθηκαν.
Σπήλιος Λιβανός: "Η Εφορία στο Μεσολόγγι θα πρέπει να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει αρκετοί υπάλληλοι για το Αγρίνιο."
Στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από το προσωπικό να του καταθέσουν ένα υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών τόσο στο Αγρίνιο όσο και στο Μεσολόγγι με στόχο την προώθηση των αιτημάτων και την υλοποίησή τους. Ο κ. Λιβανός τόνισε πως η Εφορία στο Μεσολόγγι θα πρέπει να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει αρκετοί υπάλληλοι για το Αγρίνιο.



Στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Μεσολογγίου « Βοήθεια στο Σπίτι»  ο Σπήλιος Λιβανός ενημερώθηκε από τις κοινωνικές λειτουργούς, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιείται και το οποίο ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, θαυμάζει από κοντά εδώ και 17 χρόνια.


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία συζήτησε για το ζήτημα της επικείμενης προκήρυξης και το οποίο δεσμεύθηκε να στηρίξει προσωπικά. Όπως τόνισε ο κ. Λιβανός το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», βοηθά και ανακουφίζει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλούς συμπολίτες που έχουν ανάγκη. «Στηρίζουμε τον θεσμό και είμαστε υπέρμαχοι της ενίσχυσής του» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, στο λιμεναρχείο Μεσολογγίου  ο Σπήλιος Λιβανός, στη συζήτηση που είχε με τον Λιμενάρχη Νεκτάριο Μελιάδη και το προσωπικό ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά την κτιριακή υποδομή, αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο κ. Λιβανός επεσήμανε πως προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι τα θέματα της ασφάλειας αλλά και η ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου. Σε αυτή τη λογική αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη μαρίνα του Μεσολογγίου για την οποία όπως είπε θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να μεγαλώσει έτσι ώστε να συμβάλει και αυτή στην ανάπτυξη της περιοχής.