Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

"Μετεκλογική" δήλωση του Γιάννη Κανή


Αγαπητοί συνδημότες
Με συμπολίτες που προκρίνουν το Δημόσιο Συμφέρον και πολύ κόπο, ιδρύσαμε το ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Μετά από επίμονες και επίπονες διαδικασίες αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις Δημοτικές Εκλογές. 
Ορίσαμε επικεφαλής τον συμπολίτη μας Τάκη Κοτσόργιο και με συγκεκριμένες θέσεις – δεσμεύσεις που δημοσιοποιήσαμε αρκετά νωρίτερα, προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς, που απογοητευμένοι και προβληματισμένοι απέχουν απ’ το πολιτικό γίγνεσθαι. Τα καταφέραμε σε ένα μικρό βαθμό. 
Το γεγονός όμως, ότι περάσαμε τις “συμπληγάδες” της συναλλαγής και εκπροσωπούμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο από έναν Πανελληνίως και Διεθνώς αναγνωρίσιμο συμπολίτη μας, με συγκεκριμένους αγώνες υπέρ των τοπικών συμφερόντων, είναι επιτυχία


Η προσπάθειά μας ήταν ένας ακτιβισμός και το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί αρκετά. 
Σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία, που δεν έχει προηγούμενο “ψηφίστηκαν” το Δημοτικό “παγκάρι” και το κράτος σ’ όλες του τις εκφάνσεις: το Νοσοκομείο, η Εφορεία, οι Ελληνικές Αλυκές, το ΠΙΚΠΑ (δωρεά ομογενών Καναδά), η ΔΕΥΑΜ, το ΚΔΑΠ κ.α. 



Η επιχειρηθείσα από μας πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και σχεδίων, απεδείχθη ματαιοπονία. 
Παρ’ όλα αυτά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα είμαστε απολύτως συνεπείς σε ό,τι δεσμευθήκαμε
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους αυτούς που με ψήφισαν, αλλά και όλους εκείνους που “έπρεπε” αλλά επιφυλάχθηκαν, δίνοντας έτσι προστιθέμενη αξία στην ψήφο αυτών που με τίμησαν. Με τα πρώτα απτά αποτελέσματα στα Δημοτικά μας πράγματα, είμαι βέβαιος ότι θα σπεύσουν να δυναμώσουν το ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ιούνιος 2019
Φιλοφρόνως υμέτερος
Γιάννης Κανής