Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Πνιγμένος βρέθηκε ο 76χρονος που αγνοούταν στο Λιμάνι του Μεσολογγίου. Δυο πνιγμοί σε διάστημα λίγων ωρών σε Μεσολόγγι και Οινιάδες

Τραγικός είναι ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του 76χρονου που αγνοούταν από χθες στο απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού στο Μεσολόγγι.
Νωρίς σήμερα το πρωί τα σωστικά συνεργεία με την συνδρομή ελικοπτέρου Super Puma εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα, στα αβαθή νερά μπροστά από το ξενοδοχείο Θεοξένια.
Οι έρευνες της Ακτοφυλακής γινόταν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας με την συμμετοχή δυο αλιευτικών σκαφών. Επίσης σημαντική ήταν η συνδρομή στους άνδρες της Ακτοφυλακής της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου, τα μέλη της οποίας κυριολεκτικά υπερέβαλλαν εαυτούς.
Το άκουσμα της είδησης του πνιγμού του συνταξιούχου εμπόρου Βασιλείου Μπακή έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Όμως χθες συνέβη ακόμη ένας πνιγμός στην περιοχή μας αφού στην περιοχή «Διόνι» του δήμου Οινιαδών ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου κολυμπούσε μια 68χρονη.