Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Τουρνουά Beach Volley Lipton Ice Tea Juniors από σήμερα στη Ναύπακτο

Για 3η συνεχή χρονιά η Ναύπακτος φιλοξενεί το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟPEN ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Lipton Ice Tea JUNIORS 2009.
«Στόχος μας ήταν και παραμένει η διοργάνωση αυτή να είναι, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Μία ευκαιρία που παροτρύνει τους νέους της πόλης μας, αλλά και αθλητές απ’ όλη τη χώρα να μετέχουν ενεργά»,
σημείωσε ο δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης σε Συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο της πόλης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που νέοι άνθρωποι απ’ όλη τη χώρα θα διαγωνιστούν και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Ναύπακτο και να νιώσουν τη φιλοξενία των ανθρώπων της».
«Και η φετινή διοργάνωση βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον» ανέφερε ο υπεύθυνος της Πρωταθλήματος Junior’s Γ. Γκάγκαλης.
Το open Ναυπάκτου διεξάγεται στο Αλσύλλιο, στην Παραλία Γριμπόβου, από σήμερα Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου, με τον τελικό της αναμέτρησης την Κυριακή 12 Ιουλίου, το απόγευμα.
Το τουρνουά ΟPEN ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Lipton Ice Tea JUNIORS 2009 διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Lipton Ice Tea Juniors 2009, ο Δήμος Ναυπάκτου, η ΔΕΤΑΠ και η ΔΕΑΝ Ναυπάκτου.