Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ευσεβείς πόθοι ....για απόσυρση Βερελή!!!

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρίστου Βερελή στο ραδιόφωνο του Flash φαίνεται ότι προκάλεσαν την διατύπωση διαφόρων σχολίων τόσο για τις προθέσεις του πρώην υπουργού όσο κυρίως και για τα σενάρια που φαίνεται ότι τροφοδοτούν "σύντροφοί" του...
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" στην στήλη Βηματοδότης προχθές:
"Ο κ. Χρ. Βερελής προειδοποιεί ότι μόνος του έφυγε από τη Βουλή και ότι θα επανέλθει. Ευτυχώς που το λέει εγκαίρως για να το ακούσουν στο ΠαΣοΚ, όπου κάποιοι φέρονται να έχουν εντελώς διαφορετικά σχέδια για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας.
Υπενθυμίζω στον πρώην υπουργό ότι η γενναία παραίτησή του ερμηνεύθηκε από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του ως ανέλπιστο δώρο προς τους ίδιους και ότι, είκοσι χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, το «Σινικό Τείχος» του ΠαΣοΚ ανάμεσα στους ακραιφνείς παπανδρεϊκούς και στους σκληρούς σημιτικούς παραμένει στη θέση του".
Σε κάθε περίπτωση και μόνο το γεγονός να ακούγεται ότι υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εξυφαίνουν σενάρια για οριστική απόσυρση του Χρίστου Βερελή πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία του κόμματος μιας και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα παραπέμψει σε άλλες καταστάσεις, για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται σύγχρονο και προοδευτικό.
Κι αυτό διότι «το όλα στο φως» του Γιώργου Παπανδρέου θα μετατραπεί σε «δώστε δύναμη στο παρασκήνιο»… με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται…