Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Δυο ανήλικα αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Μεσολόγγι

Τραγικός είναι ο απολογισμός πλαγιομετωπικής σύγκρουσης δυο ΙΧ σήμερα τα ξημερώματα στο 35ο χλμ της ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του εργοστασίου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ
Δυο ανήλικα αδέλφια 16 και 15 ετών κάτοικοι Αθηνών τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο Βορειοηπειρώτης πατέρας τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο. Επίσης με κατάγματα στο στήθος ανασύρθηκε από το άλλο ΙΧ ο οδηγός του κάτοικος Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ που κατευθυνόταν προς τα Ιωάννινα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ίσως επειδή αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το άλλο ΙΚ που κατευθυνόταν προς το Μεσολόγγι.
Ο μοιραίος πατέρας φέρεται να αποφάσισε να μεταφέρει τα παιδιά του στην Αλβανία χθες το βράδυ και ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα νωρίς να ξημερώματα ώστε να προλάβει εντός της ημέρας να επιστρέψει στην Αθήνα.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.