Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποίηση για την επιλογή Παπαναστασίου σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

Την επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας υποδέχεται την επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.  Αποτελεί τιμή για το νομό μας η επιλογή και η εμπιστοσύνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο πρόσωπο ενός άξιου στελέχους της παράταξης.
 Η Γιώργος Παπαναστασίου συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου η Ν.Δ. να εξασφαλίσει νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ο ίδιος με γνώση για την αυτοδιοίκηση και επιτυχημένη πορεία ως Πρόεδρος του ΤΕΕ, έχει αποδείξει πως διαθέτει ικανότητες και όραμα.


Είμαστε σίγουροι για την αποδοχή και πλήρη στήριξη του Γιώργου Παπαναστασίου στην Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία.    Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο δρόμο της ανάπτυξης.» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Επίσης δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπαναστασίου έκαναν οι βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος και Μιχάλης Μπεκίρης οι οποίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιλογή και εκτιμούν ότι ο υποψήφιος της ΝΔ θα έχει θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.