Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποίηση Σταμάτη για την σύσταση Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Συνεργασία σε θεσμικό επίπεδο με το ΤΕΕ υποσχέθηκε ο Δ. Σταμάτης

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου,  Δημήτρης Σταμάτης,  με αφορμή την σύσταση Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επιτέλους, έστω και σχεδόν μετά από ένα χρόνο, ο Πρωθυπουργός της χώρας συνειδητοποίησε την ανάγκη δημιουργίας Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, δημιούργησε -άμεσα μετά την εκλογή του- Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής.
Ως αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, εύχομαι να προχωρήσει η κυβέρνηση στις αναγκαίες αποφάσεις και να έχει καλή επιτυχία στο σχετικό έργο. Από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε προς όφελος της Ελληνικής Περιφέρειας».
Παράλληλα ο κ. Σταμάτης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Αιτ/νίας του ΤΕΕ, Κώστα Ρόκο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου  συζήτησε με τον κ. Ρόκο θέματα που αφορούν το νέο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου και την συνεργασία που ο κ. Σταμάτης προσδοκά να έχει σε θεσμικό επίπεδο με το Περιφερειακό Τμήμα Αιτ/νίας του ΤΕΕ.