Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κερδίζει έδαφος σε Αχαΐα και Ηλεία ο Γ. Παπαναστασίου

Με θερμά λόγια αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Αχαΐα, Ανδρέας Μαζαράκης σε γραπτή του δήλωση ύστερα από την συνάντηση που είχε με τα μέλη της ΝΟΔΕ ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Επίσης χωρίς υπερβολή ο Γιώργος Παπαναστασίου στην πρώτη του επίσκεψη στην Ηλεία, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κυριολεκτικά «κέρδισε» τις καρδιές των στελεχών της ΝΔ σε σημείο που ξεκίνησε «διαγκωνισμός» των στελεχών για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις και σε συνδυασμό με τη θετική  απήχηση που είχε η υποψηφιότητα του κ. Παπαναστασίου στην Αιτωλοακαρνανία, στα στελέχη της ΝΔ έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για αποτέλεσμα έκπληξη στις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα.
Στην δήλωση του ο κ. Μαζαράκης τονίζει: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι δεσμευμένος να ακούσει ένα σύγχρονο πολιτικό αίτημα, ένα σύγχρονο πολιτικό πρόσταγμα για αξιοσύνη και ανανέωση. Η επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  είναι μία δυναμική απάντηση υλοποίησης αυτής της δέσμευσης που αποπνέει φρεσκάδα και κοιτάζει στο μέλλον.


Ο επιλεγείς υποψήφιος είναι ένας νέος σε ηλικία αλλά και σε ιδέες πολιτικός  και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον άνεμο της ανανέωσης που προστάζουν οι καιροί και αξιώνει η κοινωνία. Είναι άτομο με ικανότητες και εργατικότητα, διαθέτει αψεγάδιαστο ήθος, έχει ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση από την οποία προέρχεται, εκφράζει το πιο δημιουργικό κομμάτι των τοπικών κοινωνιών.
Δεν είναι αλήθεια ότι είναι άγνωστος στη περιοχή μας μιας και υπηρέτησε με επιτυχία σε θέση αναπληρωτή Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.  Στο βλέμμα του όταν μας επισκέφθηκε στη ΝΟΔΕ Αχαΐας διακρίναμε την αποφασιστικότητα του να αγωνισθεί με πάθος για μια ζωντανή, γερά ριζωμένη και αποδοτική αυτοδιοίκηση. Διακρίναμε την αποφασιστικότητά του να δώσει τη μάχη για την ανάπτυξη της περιφέρειας και τη βελτίωση ζωής των συμπολιτών του με όραμα προοπτική και ελπίδα.
Τον διαβεβαιώνω για συστράτευση και ενεργό συμμετοχή στο κοινό μας αγώνα όλων των στελεχών της παράταξης. Όλοι μαζί θα πορευθούμε σε αυτό το ωραίο ταξίδι.»