Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ευχές του δημάρχου Μεσολογγίου για τη νέα σχολική χρονιά

Κοντά στους μαθητές του Μεσολογγίου βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος παρέστη στην τελετή του Αγιασμού για το νέο σχολικό έτος στα δύο Ενιαία Λύκεια της πόλης στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς καθώς και στον Αγιασμό στην Παλαμαϊκή Σχολή λίγο νωρίτερα.
Απευθύνοντας χαιρετισμό στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος τόνισε: «Εύχομαι μια γόνιμη και παραγωγική σχολική χρονιά. Παράλληλα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι είστε το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και γι’ αυτό θα πρέπει να συνδυάσετε την ζωντάνια σας και τις σχολικές σας υποχρεώσεις μακριά από ψυχοφθόρες και επώδυνες συμπεριφορές. Καλή χρονιά και πρόοδο σε όλους».
Στην τελετή του Αγιασμού στα λύκεια του Μεσολογγίου παρέστησαν επίσης ο διεθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ιάκωβος Παλαιολόγος και ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Μουρκούσης.