Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ας μάθουν κάποιοι ότι ένα κόμμα όταν έρχεται στην εξουσία είναι για να υπηρετήσει τους πολίτες και όχι «κάποιοι» να γίνουν εξουσία.

Στην καθημερινή μου «επίσκεψη» στο Messolonghi News διάβασα το άρθρο που αφορά τις καταγγελίες για τον Δήμαρχο της πόλης σχετικά με την διακοπή του νερού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Αναρωτιέμαι ΛΟΙΠΌΝ  πως είναι δυνατόν  ο δήμαρχος της Πόλης να φτάνει στο σημείο να απολογείται για αυτό που ο καθένας από εμάς βλέπει ως λογικό , όπως προβλέπει ο Νόμος και οι κανονισμοί  λειτουργίας  της ΔΕΥΑΜ.
Γνωρίζοντας  πολύ καλά την νοοτροπία της περιοχής μας και το πως δημιουργούνται οι εντυπώσεις δεν νομίζω ότι κύριε Δήμαρχε - σημειωτέον δεν σας έχω δει από κοντά και ούτε σας γνωρίζω- θα έπρεπε να αναλύσετε την προσωπική σας προσφορά σε ένα κόμμα . Αυτό είναι προσωπικό σας θέμα.
Αρκούν οι λίγες λέξεις των εργαζομένων στην εταιρεία ύδρευσης οι οποίες  δίνουν την καλύτερη απάντηση . Ας μάθουν κάποιοι ότι ένα κόμμα όταν έρχεται στην εξουσία είναι για να  υπηρετήσει τους πολίτες και όχι «κάποιοι» να γίνουν  εξουσία.
Ότι ισχύει για τον χαμηλοσυνταξιούχο λοιπόν να ισχύει και για το κόμμα, όποιο και να είναι αυτό . Εάν λοιπόν κόπηκε το νερό επειδή κάποιοι δεν πλήρωσαν ΚΑΝΑΤΕ πολύ καλά και να συνεχίστε να το ΚΑΝΕΤΕ σε όσους δεν πληρώνουν.   

Θεοφύλακτος  Σπατούλας