Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έμμεση διάψευση και από τον γραμματέα της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου σεναρίων για τη διακοπή του νερού στα γραφεία της οργάνωσης

Χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο για τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη διακοπή της υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς των γραφείων της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του δημάρχου της πόλης Γιάννη Αναγνωστόπουλου (πατήστε εδώ) , ο γραμματέας της οργάνωσης, Γιάννης Βισβίκης με γραπτή του δήλωση εκφράζει τη δυσφορία του για τη δημοσιοποίηση από την πλευρά του δημάρχου  απόδειξης για οικονομική ενίσχυση που είχε καταβάλει ο τελευταίος στην οργάνωση.
Στη δήλωσή του ο κ. Βισβίκης σημειώνει:
«Με αφορμή την δημοσιοποίηση της οικονομικής  εισφοράς  που όφειλε και είχε  χρέος  ως μέλος και στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ  ο κ. .Αναγνωστόπουλος (κάτι για το οποίο η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου τον έχει ευχαριστήσει δημόσια σε Γ.Σ),θα ήθελα να τονίσω τα εξής:



1. Η δημοσίευση  της απόδειξης για ενίσχυση της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι   δεν έχει σχέση με την διακοπή της  Ύδρευσης στο γραφείο το οποίο στεγάζεται.
2. Ο κ. Αναγνωστόπουλος  σαν στέλεχος του Κινήματος  θα πρέπει να γνωρίζει ότι χιλιάδες μέλη και φίλοι  έχουν δώσει  μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα ποσά  προκειμένου  η οργάνωση να είναι συνεπής με τις οικονομικές της υποχρεώσεις και κανένας  δεν δημοσιοποίησε την υλική του πρόσφορα προς το ΠΑΣΟΚ, γιατί η πρόσφορα στο  κίνημα δεν    εξαργυρώνεται ούτε βγαίνει σε πλειστηριασμό.»