Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κρατά αποστάσεις από την υποψηφιότητα Κατσούλη η ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου

Με γραπτή του δήλωση, ο γραμματέας της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, Γιάννης Βισβίκης ξεκαθαρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ για το δήμο Μεσολογγίου δεν έχει λάβει οποιαδήποτε απόφαση στήριξης υποψηφιότητας ύστερα από την παραίτηση του κ. Ψαράκη.
Μάλιστα στη δήλωσή του ο κ. Βισβίκης τονίζει ότι «προς το παρόν στο Μεσολόγγι το ΠΑΣΟΚ επίσημα δεν εκπροσωπείται από κανέναν συνδυασμό» αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κατσούλη δεν υποστηρίζεται από την κομματική οργάνωση.
Ακολουθεί η δήλωση του κ. Βισβίκη:
"Το ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσει με πρόσωπα και πολιτικές τη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση  και στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου  θα έχει νικηφόρα εξέλιξη, ώστε να είναι χρήσιμο για το Δήμο και τους  πολίτες.Μετά την παραίτηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Ψαράκη Ιωάννη, το ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, προς το παρόν, δεν εκπροσωπείται από κάποιον συνδυασμό ή υποψήφιο δήμαρχο και τα συντεταγμένα όργανα του κινήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσημα θα ανακοινώσουν την στάση που θα κρατήσει το κίνημα στις επερχόμενες εκλογές.
Κάθε  κίνηση - διαβούλευση για δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ   μόνο κακό κάνουν στην Δημοκρατική Παράταξη θέλοντας να προκαταβάλουν τις αποφάσεις του κινήματος.                       
Οι παραπάνω ενέργειές αποκαλύπτουν, είτε αδυναμία  ορισμένων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης να αντιληφθούν τη ριζική μεταβολή που θα συντελεστεί τόσο στη δομή της διοικητικής πυραμίδας, όσο και στο διοικητικό χάρτη της χώρας, είτε τον άκρατο υποκειμενισμό με τον οποίο επιδιώκεται η προσαρμογή των θεσμικών μεταβολών «στις προσωπικές επιδιώξεις συγκεκριμένου πολιτικού προσωπικού».
Μεσολόγγι   30 – 09 - 2010
Ο Γραμματέας
 Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ
Οικονομολόγος"