Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Με Μουρκούση ο συνδυασμός της ΝΔ στις Οινιάδες

Την υποψηφιότητα του Νίκου Μουρκούση για το δήμο Μεσολογγίου αποφάσισε να στηρίξει ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Οινιάδων «Δημότες Οινιάδων».
Σε ανακοίνωση του συνδυασμού που υπογράφει ο επικεφαλής του, Δημήτρης Μουρκογιάννης γίνεται λόγος για ομόφωνη απόφαση των μελών του συνδυασμού κατά τη χθεσινή ολομέλεια.
Η εξέλιξη αυτή αναμφίβολα δημιουργεί επιπλέον πονοκεφάλους στη ΝΔ, αφού ο συνδυασμός του κ. Μουρκογιάννη απαρτίζεται από στελέχη του κόμματος, την στήριξη του οποίου είναι στις εκλογές του 2006.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μουρκουγιάννη:

"Ο Δημοτικός Συνδυασμός Οινιάδων «Δημότες Οινιάδων» σε έκτακτη σύσκεψη στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 και σε πλήρη ολομέλεια αποφάσισε ομόφωνα την πολιτική στήριξη του υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου Νικολάου Γ. Μουρκούση.


Η στήριξη προς τον Δημοτικό Συνδυασμό «Το μέλλον είναι τώρα!» του Νικολάου Γ. Μουρκούση ελήφθει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και λαμβάνοντας υπόψη την λαϊκή βούληση της κοινωνίας ώστε τα επόμενα χρόνια να τεθούν οι θεμέλιοι λίθοι για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα εκλογής του Δημοτικού Συνδυασμού «Το μέλλον είναι τώρα!».

Για το Δημοτικό Συνδυασμό Οινιάδων «Δημότες Οινιάδων»,
Δημήτρης Μουρκογιάννης»