Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Την προγραμματική του πρόταση παρουσιάζει Γιάννης Αναγνωστόπουλος


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, 7:00μμ., 
Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εγκαινιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ με ανοιχτή εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου.
Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος θα παρουσιάσει τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού του «Όραμα – Δημιουργίας» που συνθέτουν, την προγραμματική του, πρόταση για το νέο δήμο που δημιουργείται, από την συνένωση των δήμων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιάδων.
«Απλώνουμε το χέρι σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη πέρα και πάνω από κομματικούς εναγκαλισμούς και σας καλούμε σε συστράτευση για την επίτευξη των στόχων μας για ένα καλύτερο αύριο.
Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και την εμπειρία για να πάμε ακόμη πιο μπροστά την περιοχή μας, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών τους στην παρουσίαση της προγραμματικής μας πρότασης, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας εμπειρίας χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως της γνώσης των προβλημάτων και των προοπτικών του τόπου μας» τονίζει ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος σε δήλωση – ανοιχτό κάλεσμα για την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού του.