Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

"Λαμπρή" σελίδα στην ιστορία του Μεσολογγίτικου αθλητισμού από τη Γ.Ε.Μ.! Στην. Α2 του βόλεϊ η ομάδα του Μεσολογγίου

Συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε παίχτες και παράγοντες της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου (ΓΕΜ). Όλοι μαζί κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα της πόλης μας, σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, αυτό της Α2 Εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης και ύστερα από σχεδόν μια 30ετία(!) σύνολο ομαδικού αθλήματος βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο (σ.σ. ΑΕΜ και ΝΟΜ σε ποδόσφαιρο και πόλο).

Αυτή η τεράστια επιτυχία ήρθε μετά από ένα πραγματικά επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο έληξε ύστερα από μιάμιση περίπου ώρα αγώνα και βρήκε νικήτρια τη ΓΕΜ με 3-2 σετ μπροστά σε περισσότερους από 600 φιλάθλους στο κλειστό γυμναστήριο !!


Αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα δεν έχει παραμόνο θετικά πράγματα να επιφέρει στη πόλη μας και αυτό διότι το Μεσολόγγι θα ξανακουστεί σε μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα θα σταματήσει (έστω και έτσι...) ο διαρκής ξεπεσμός που βιώνει η περιοχή το τελευταίο χρόνο.

Επιπρόσθετα, η χρονιά θα κλείσει απολύτως επιτυχημενά για τις μεγάλες ομάδες του Μεσολογγίου εφόσον η ΑΕΜ παραμείνει στη Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και αποφύγει τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα με 4 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της περιόδου, καθώς αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Χαρίλαου Τρικούπη στο μπάσκετ.