Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Νατάσα Ράγιου: Ο πολιτικός πρέπει να δίνει λόγο μόνο στην συνείδησή του και στον πολίτη. Τελεία και παύλα!

Στην αναγκαιότητα να στηριχθούν άμεσα και αποτελεσματικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας αναφέρθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου, μιλώντας στο 3ο Διεθνές συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου στην Κυλλήνη.

«Τα αιτήματά σας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Νιώθω την ανασφάλεια που νιώθετε και εσείς και οι οικογένειές σας. Έχετε δίκιο να ζητάτε διαφορετικού τύπου φορολόγηση, πάταξη της γραφειοκρατίας που τόσο ταλαιπωρεί κάθε νέο επιχειρηματία, άμεση αντιμετώπιση του παρεμπορίου, που πλήττει καίρια τις δικές σας πωλήσεις.

Είναι σαφές και δεδομένο ότι απαιτείται επίσης ενίσχυση της ρευστότητας. Όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θεωρώ δεδομένο ότι θα υποστηρίξει με μεγάλη αποτελεσματικότητα ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ και συνυποψήφιός μου για την Ευρωβουλή, Βασίλης Κορκίδης. Ισχυρή Ελλάδα με ανίσχυρους επιχειρηματίες και εμπόρους ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει!» υπογράμμισε η Νατάσα Ράγιου.


Νωρίτερα η υποψήφια Ευρωβουλευτής βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας, όπου περπάτησε στους δρόμους της πόλης και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής και συναντήθηκε με μέλη της τοπικής ΝΟ.Δ.Ε., υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και επιχειρηματίες. Σήμερα θα επισκεφθεί το Ναύπλιο και το Άργος ενώ αύριο θα βρίσκεται στην Σπάρτη.

«Η άμεση επικοινωνία με τον κόσμο είναι αυτό που μετράει περισσότερο και έχει την μεγαλύτερη αξία στη μάχη των Ευρωεκλογών. Θα προσπαθήσω να βρεθώ σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ο πολιτικός πρέπει να δίνει λόγο μόνο στην συνείδησή του και στον πολίτη. Τελεία και παύλα!» δήλωσε η Νατάσα Ράγιου.