Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νατάσα Ράγιου: ’’Πρωτίστως στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα Πιστεύουμε στον Άνθρωπο!’’

Στην Σπάρτη βρέθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου στο πλαίσιο των περιοδειών της. Σε ομιλία που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Μενελάιον η κα Ράγιου τόνισε: «Γνωρίζω τα προβλήματα και πιστεύω ότι μέσα από την Ευρωβουλή μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας. Ανεργία, τουρισμός, αγροτική οικονομία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα μας. Γιατί πρωτίστως στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα Πιστεύουμε στον Άνθρωπο και την αξία του. Έχουμε περάσει δύσκολα όλοι. Ήρθε η ώρα να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη και στην καθημερινότητα του καθενός και της καθεμιάς. Στις 25 Μαΐου ας κάνουμε μια νέα αρχή!» .
 Η Νατάσα Ράγιου είχε την ευκαιρία επίσης να συναντηθεί με νέους της Λακωνίας στη Λέσχη στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης,  με τον υφυπουργό Εθνική Άμυνας και Βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, με την επίσης Βουλευτή Λακωνίας και φίλη της Φεβρωνία Πατριανάκου καθώς και υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Κάστρο της Μονεμβασίας συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας.



Την προηγουμένη η Νατάσα Ράγιου είχε επισκεφθεί τις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου, όπου συναντήθηκε με πολίτες, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η κα Ράγιου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών αυτών και υπογράμμισε ότι «το Ναύπλιο και το Άργος είναι δύο πόλεις με ιστορική πολιτιστική κληρονομιά και μεγάλο φυσικό κάλος, που αξίζει να προωθηθούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η Ελληνική Περιφέρεια έχει πολλές δυνατότητες και οι όροι υπεροχής της όχι μόνο πρέπει να αναδειχθούν αλλά και να κεφαλαιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της».