Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Μ. Τσιρογιάννη - Παναγοδήμου: "Στηρίζομαι στην αρωγή και την εμπιστοσύνη σας"

Σε δήλωσή της η υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Mαρία Τσιρογιάννη - Παναγοδήμου (Φιλόλογος - αναπλ. Διεύθυντρια ΓΕΛ Αιτωλικού) σχετικά με την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα τονίζει:

«Φίλες και φίλοι,

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, μόνη ελπίδα είναι η προσπάθεια να βελτιώσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Πιστεύω πως η ΓΝΩΣΗ και η ΣΚΕΨΗ είναι το εφαλτήριο της ανάπτυξης και της προόδου. Κι αυτό γιατί είχα το προνόμιο να γεννηθώ σε έναν τόπο με ξεχωριστό παρελθόν και ανυπέρβλητη Ιστορία.

Έχω τη χαρά να ζω και να εργάζομαι σ’ αυτόν τον τόπο και την επιθυμία να τον βλέπω να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Θα ήταν ΤΙΜΗ για εμένα να τον υπηρετήσω και ως περιφερειακή σύμβουλος, γι αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό "Δικαίωμα στην Πρόοδο" με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.


 

Ο πολίτης που καλλιεργεί το πνεύμα του είναι ισχυρός και ικανός να βοηθήσει τον τόπο του και τον εαυτό του. Η προβολή των μνημείων ιστορικής αξίας, η ΠΑΙΔΕΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, καθώς και η ενίσχυση του τουρισμού είναι βασικές μας προτεραιότητες.

Στηρίζομαι στην αρωγή και την εμπιστοσύνη σας, για να συνεχίσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει. Η νέα γενιά του τόπου μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και έχει δικαίωμα στην πρόοδο, την παιδεία, τον πολιτισμό».