Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νατάσα Ράγιου: "Η κοινωνία θέλει κανονικούς ανθρώπους, να μιλάνε με απλή γλώσσα"

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει φως και αυτό πρέπει να το δείξουμε στην Ευρώπη» τονίζει σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νατάσα Ράγιου.

Αναφερόμενη στο τεράστιο θέμα της απασχόλησης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ δηλώνει ότι «η ανεργία είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα μου, όπως πρέπει να είναι και το πρώτο θέμα στην ατζέντα όλων των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που θα εκλεγούν στις 25 Μαΐου. Όλοι έχουμε ανέργους, συγγενείς, φίλους, στην οικογένεια. Μην κοροϊδευόμαστε! Αυτό είναι που περιμένουμε πρωτίστως να λυθεί, όλοι οι Έλληνες».

Η κ.Ράγιου τονίζει επίσης την ανάγκη «να κρατήσουμε πάση θυσία τα παιδιά μας στη χώρα μας. Είναι από τα θέματα που με απασχολούν πολύ. Ήδη αντιμετωπίζουμε έντονο δημογραφικό πρόβλημα, που τείνει να διογκωθεί κι άλλο.

Κυβέρνηση και Ευρωβουλευτές, οφείλουμε να βρούμε τρόπους μέσω κονδυλίων, επενδυτικών και ερευνητικών προγραμμάτων ώστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην πατρίδα μας.

Αν μπορώ προσωπικά να βοηθήσω έστω και λίγο σε αυτό, αξίζει τον κόπο αυτή η μεγάλη προσπάθεια!

Να προσφέρουμε στα παιδιά μας προοπτική, ελπίδα και όνειρο! Να πάψουν οι νέοι να σιχαίνονται την πολιτική !


Η κοινωνία θέλει κανονικούς ανθρώπους που θα μιλάνε με απλή γλώσσα για τα προβλήματά μας. Αυτό άλλωστε χρειάζεται και η Ευρώπη.

Και επιμένω: με αισιοδοξία! Όχι με ωχαδερφισμό, όχι με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Νατάσα Ράγιου.