Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Γ. Τέγας: «Έχουμε σοβαρές, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις»

Συνάντηση εργασίας με τους συνεργάτες του, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη», Γιάννης Τέγας. Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει, ο Γιάννης Τέγας μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του, αλλά και με τους συνεργάτες του εκτός ψηφοδελτίου, έχει δημιουργήσει ομάδες εργασίας που έχουν αναλάβει την σύνταξη προτάσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε Τοπικής Κοινότητας του δήμου. 
Οι ομάδες αυτές αποτελούνται από επιστήμονες και ανθρώπους που γνωρίζουν τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, με στόχο  να συντάξουν τις καλύτερες δυνατές προτάσεις, οι οποίες είναι τεκμηριωμένες και κοστολογημένες. Στην πρόσφατη συνάντηση συζητήθηκε η κάθε λεπτομέρεια των προτάσεων αυτών, προκειμένου να μπορούν να είναι άμεσα υλοποιήσιμες. 
«Αν θέλουμε έναν καλύτερο δήμο, με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα, πρέπει να δουλέψουμε οργανωμένα, σοβαρά και υπεύθυνα. Αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, διότι πιστεύουμε στη συλλογική δουλειά και είμαστε ανοιχτοί να δεχθούμε όλες τις απόψεις για να βελτιώνουμε καθημερινά το πρόγραμμά μας. Αρχή μας είναι, ότι οι δημότες πρέπει να συμμετέχουν ενεργά, και αυτό θα το τηρήσουμε και  ως δημοτική αρχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τέγας μετά το τέλος της συνάντησης, φανερά ικανοποιημένος από την υπευθυνότητα και την εργατικότητα των συνεργατών του.