Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Με την "Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας" η Καλλιρρόη Αυδή

Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας" του Βασίλη Χατζηλάμπρου είναι η υπάλληλος του δήμου Μεσολογγίου, Καλλιρρόη Αυδή.
"Τέσσερα χρόνια τώρα τα συνεχή και ανελέητα μέτρα μιας βάρβαρης πολιτικής διαλύουν τη ζωή μας, εξαθλιώνουν την εργασία μας, καταπατούν δικαιώματα που κερδήθηκαν με αγώνες, θέτουν σε αμφισβήτηση τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας. Κυβέρνηση και τρόικα επιβάλλουν  μια πολιτική που αμφισβητεί ευθέως  τα κυριαρχικά δικαιώματος της χώρας μας, αγνοώντας ακόμα και το ίδιο Σύνταγμα. 
Σε αυτές τις συνθήκες, όταν μου έγινε η τιμητική πρόταση, πράγματι αναρωτήθηκα αν μπορούσα να αρνηθώ. Σε τι θα μπορούσα από την πλευρά μου να συμβάλω ;
ΣΕ τίποτα παραπάνω και σε τίποτε λιγότερο, από το να μεταφέρω τη φωνή, την αγωνία και τα αιτήματα του κόσμου 
Χωρίς αυταπάτες 
Αλλά και με τη φιλοδοξία ότι, με πολλή δουλεία,   να  κτιστεί μια περιφέρεια που θα συνιστά μοχλό ανάπτυξης, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά". μας δήλωσε για τουσ λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Β. Χατζηλάμπρου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η Καλλιρρόη Αυδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιτωλικό. 
Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών  Επιστημών. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος ΣΕΛΕΤΕ Πατρών καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).
Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια στα Αρσάκεια σχολεία Ψυχικού. Διορίστηκε μέσω  γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στο Δήμο Αγρινίου. Σήμερα εργάζεται στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Έχει διατελέσει προϊσταμένη στα τμήματα Κοινωνικής & Πολιτιστικής Πολιτικής και Δημοτικής Αστυνομίας  του  Δήμου Αγρινίου. Σήμερα προΐσταται στο τμήμα Δημοτικής Κατάστασης Ληξιαρχείου & Μετανάστευσης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια και συνεχίζει να  αναπτύσσει έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε γραμματέας του Δ.Σ. εργαζομένων του σωματείου του Δήμου. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. εργαζομένων του σωματείου.
 Κατοικεί στο Αιτωλικό. Είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Καραγιάννη και έχουν ένα παιδί.