Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

"Κάλυψη" ; στους εμπρηστές του ΙΧ του Π. Τσακανίκα από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αγρνίου;;;

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας με δηλώσεις του καταδίκασε τη χθεσινή εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του συναδέλφου δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα στο Αγρίνιο.
Από τις δηλώσεις που καταδίκαζαν την πρωτοφανή αυτή ενέργεια ξεχωρίσαμε τη δήλωση του κ. Ανδρέα Φωτάκη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Αγρίνιου με τον συνδυασμό του Δ. Τραπεζιώτη.
Και την «ξεχωρίσαμε» διότι με τη δήλωση αυτή, ο κ. Φωτάκης μας δίνει την αίσθηση, ότι μάλλον δίνει «πολιτική κάλυψη»!!! σε αυτούς που προέβησαν στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου, αφού στη δήλωσή του «επιτίθεται» στον Παναγιώτη Τσακανίκα για τον τρόπο που παρουσίασε στην ιστοσελίδα AGRINIOPRESS.GR τον συνδυασμό του κ. Τραπεζιώτη.
Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο δημοσιεύουμε τη δήλωση του κ. Φωτάκη για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας…




«Καταρχάς ,Καταδικάζω περίτρανα  των εμπρησμό του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου και ζητάμε από την αστυνομία να βρει τους δράστες για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Όμως η πολιτική απάντηση μας είναι η κάτωθι:
Πριν στεγνώσει η μελάνη από την κατάθεση   ονομάτων υποψηφίων στο πρωτοδικείο Αγρινίου, ο γνωστός κονδυλοφόρος είδε αμέσως τον πλέον πλήρη συνδυασμό για το δήμο Αγρινίου και έπιασε δουλειά.
Δεν μας είπε, όμως, αφού βλέπει το πιο πλήρες ψηφοδέλτιο, τις συγγένειες πρώτου βαθμού των ατόμων ή των υπαλλήλων στο δήμο που είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο που εκθειάζει.
Δεν μας ανέφερε πόσοι τωρινοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Μοσχολιό και πόσους σταυρούς πήρε ο καθένας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Κοίταξε την κατανομή και τα μετερίζια, από όλα τα επαγγέλματα και τους ανθρώπους των συλλόγων και της εθελοντικής προσφοράς;
Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί και δεν το σχολιάζει ο εν λόγω κύριος είναι η δυσκολία που υπάρχει στην ενδοχώρα για τη συμμετοχή νέων ανθρώπων στην πολιτική διαδικασία .
Πηγαίναμε στα χωριά να συναντήσουμε ανθρώπους και ήταν μόνο 2-3 γέροντες ακρίτες ,με πολλά προβλήματα υγείας ο καθένας. Φάρμακα μας ζητούσαν,  γιατί δεν έχουν να τα πληρώσουν. Μπορείς να βασιστείς σε αυτούς για το όραμα που εμείς έχουμε για το δήμο Αγρινίου; Τους θέλουμε και αυτούς κοντά μας στην πορεία, μπορούν όμως να τρέξουν  για να φτιάξουν τις βλάβες που θα προκύψουν στα δημοτικά δίκτυα και τις υποδομές των χωριών τους; Βάλε άτομα να συμπληρώσεις τον συνδυασμό και ας είναι και μαϊμούδες. Εξάλλου ποιος ευθύνεται για την ερήμωση των μικρών χωριών;  Ποιοι κυβερνήσανε τόσα χρόνια;
Το δικό μας ψηφοδέλτιο είναι το καλλίτερο και πληρέστερο στο Αγρίνιο και στα μεγάλα χωριά του δήμου. Αυτοί θα δώσουν την μάχη και θα φέρουμε κοντά μας και τους ακρίτες και παραμελημένους από την παρούσα δημοτική αρχή και μνημόνιο-χτυπημένους πολίτες.
Το ένστικτο των πολιτών λέει την Αλήθεια και αυτό το βλέπουμε στην καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα τους.
Ότι θα επιστρατευτούν εκβιασμοί και επιχειρήματα χωρίς βάση λογικής είναι αναμενόμενο από την τωρινή δημοτική αρχή.
Διότι απλά ,θα πάνε στο σπίτι τους στις 25 Μάη.»