Τρίτη 15 Απριλίου 2014

"Νατάσα Ράγιου" η υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που αξίζει επιδοκιμασίας!

Τη δυνατότητα να προϊδεάσει φίλους της στο Μεσολόγγι για την υποψηφιότητά της είχε την Κυριακή των Βαιων στο Μεσολόγγι η Ν. Ράγιου
Η Νατάσα Ράγιου ανάμεσα στην Έλενα Κοτρολού και τον Βασίλη Αρτίκου
σε πρόσφατη επέσκεψή της στο Μεσολόγγι
Η γνωστή δημοσιογράφος, Νατάσα Ράγιου, θα δώσει ακόμη μια "σταυρομαχία", μιας και επίσημα ανακοινώθηκε, η υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή, με το κόμμα της ΝΔ.
Μια υποψηφιότητα που ουσιαστικά "εκπροσωπεί" τη Δυτική Ελλάδα στη λίστα της ΝΔ αφού μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πολλές μέρες του χρόνου να βρίσκεται στην Αθήνα αλλά τις περισσότερες ζει και δραστηριοποιείται στην Αχαΐα.
Ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει δεσμούς και με την Αιτωλοακαρνανία, δεσμοί όμως που σε καμία περίπτωση δεν διακρίνονται για την συνηθισμένη κομματική "καμαρίλα" και "ίντριγκα" αλλά από αληθινές σχέσεις, αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Σχέσεις που σπανίζουν πλέον, αλλά είναι ικανές, να δημιουργήσουν,ενόψει της αναμέτρησης του Μαΐου "κίνημα" υπέρ της συμπαθέστατης Νατάσας.
Άλλωστε όπως μας έλεγε με νόημα ένας απλός πολίτης που γνωρίζει την κ. Ράγιου, "γιατί να μην στηριχτεί η υποψηφιότητα της Νατάσας προκειμένου η περιφέρεια μας να εχει μια δυναμική εκπρόσωπο στην Ευρωβουλή;
Ως ποτέ θα στηρίζουμε ξένους, προϊόντα του κομματικού σωλήνα που δεν ξέρουν τι παει να πει δουλειά και ελεύθερο επάγγελμα;"
Με βάση αυτό το συλλογισμό που τη βάση του, τον υιοθετούμε προτρεπουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, στην περιοχή μας να δώσουν τη δική τους μάχη για την Νατάσα Ράγιου, καθώς είμαστε βέβαιοι, ότι δεν θα τους γυρίσει την πλάτη την επόμενη μέρα, όπως έκαναν στο παρελθόν οι "διαττοντες" φυτευτές υποψηφιότητες.

Για όσους ενδεχομένως δεν την γνωρίζετε η Νατάσα Ράγιου είναι δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πάτρας και του επιτελικού Συμβουλίου Δράσης “Παγγαία” για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και τη στήριξη απόρων οικογενειών.