Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Π. Παπαδόπουλος: "Στόχος μας η συνεργασία όλων των κοινωνικών δομών του δήμου Μεσολογγίου"

Επίσκεψη στο ΣΕΛΙΒΕΙΟ Γηροκομείο πραγματοποίησε σήμερα 15-04-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ".
"Με την επίσκεψη μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την εξαιρετική δουλειά και άρτια λειτουργία της κοινωνικής αυτής δομής που στηρίζεται από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το κράτος και να συζητήσουμε όσον αφορά την συνεργασία και την στήριξη από την Δημοτική αρχή" σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος.
Ενώ δίνοντας το στίγμα της της προγραμματικής του πρότασης για την κοινωνική πολιτική υπογράμμισε: "Βασικός στόχος της Αυτοδιοικητικής μας κίνησης θα αποτελέσει η συνεργασία των κοινωνικών δομών του Δήμου με το Γηροκομείο, η εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών του (π.χ. αποκομιδή απορριμάτων, προμήθεια απαιτούμενων κάδων καθότι εξυπηρετούνται 65 τρόφιμοι κ.α), η υποβοήθηση των κοινωνικών λειτουργών του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ καθώς και η τεχνική υποστήριξη για ένταξη των απαιτούμενων έργων από το νέο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης". 



Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος συνεχάρη τα στελέχη του γηορκομείου για το έργο που επιτελούν τονίζοντας: "Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στο σύνολο του προσωπικού του Γηροκομείου για το σημαντικό έργο που επιτελεί".