Τρίτη 15 Απριλίου 2014

"Ανεπίσημη" η επίσκεψη Τσίπρα στο Μεσολόγγι

Από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην έκθεση "Στα βήματα του Μάγερ"
στο Μουσείο "ΔΙΕΞΟΔΟΣ"
Ως «ανεπίσημη» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της, η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου την χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στο Μεσολόγγι, μια ανακοίνωση που προφανώς εκδόθηκε για να σταματήσει η «παραφιλολογία» που ακολούθησε, την παρουσία στο Μεσολόγγι του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω του ότι δεν έκανε συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της πόλης (δήμαρχο, προέδρους φορέων, κλπ.).
Στην ανακοίνωση δίνεται επίσης εξήγηση και στην απουσία του κ. Τσίπρα, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου, αφού ως γνωστό ο κ. Τσίπρας το Σαββατοκύριακο απουσιάζει στο εξωτερικό.
Η ανακοίνωση της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου έχει ως εξής:




«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε ανεπίσημα την πόλη μας την Δευτέρα 14-4-2014.
Εκπληρώνοντας επιθυμία του, με την παρουσία του απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες Εξοδίτες, διότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (επικεφαλής του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς) δεν κατέστη δυνατή η επίσκεψή του την ημέρα των Βαΐων.
Παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχε, λόγω της προγραμματισμένης ομιλίας του στο Αγρίνιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ξεναγήθηκε στην Πινακοθήκη του Δήμου και στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ».
Αναχώρησε αφού πρώτα γευμάτισε σε ταβέρνα στο κέντρο του Μεσολογγίου.»