Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Π. Παπαδόπουλος: "Η παραγωγική ανασυγκρότηση κύριος πυλώνας του μοντέλου που θα υλοποιήσουμε"

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους παραγωγικούς φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος με μέλη του συνδυασμού "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" πραγματοποίησε επίσκεψη στην επιχείρηση εμπορίας-επεξεργασίας και διάθεσης ελαιών «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού την Μ. Τετάρτη 16-04-2014.

"Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Διεύθυνση της επιχείρησης και τους εργαζομένους. Είδαμε από κοντά την γραμμή παραγωγής και για μια ακόμη φορά – παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες – διαπιστώσαμε τις σημαντικές δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα της αγροτικής οικονομίας στον διευρυμένο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου καθιστώντας το κομμάτι της παραγωγικής ανασυγκρότησης του Δήμου ως τον υπ’ αριθμό. ένα πυλώνα του νέου αναπτυξιακού μοντέλου που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.

Ο Συνδυασμός δεσμεύεται όταν γίνει Δημοτική αρχή να αναλάβει εποικοδομητικές πρωτοβουλίες στην ανωτέρω κατεύθυνση.


Η συστηματική δουλειά και η συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών επιχειρήσεων θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και σε αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, κόντρα στην εγκατάλειψη, την πληθυσμιακή συρρίκνωση και το μεγάλο κύμα ανεργίας που πλήττει την ευρύτερη περιοχή." υπογράμμισε σε δήλωσή του μετά το τέλος της επίσκεψης ο υπ. δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Παπαδόπουλος.