Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"



Έχει ανακοινώσει το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού σε όλες τις δημοτικές ενότητες όπως επιβάλλει η νομοθεσία και με το μέγιστο μάλιστα όριο συμμετοχής.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πληρούν τα κύρια κριτήρια που απαιτούνται για την κατάρτιση ενός συνδυασμού με προοπτική επιτυχίας δηλαδή αυτών της εμπειρίας, της γνώσης και της καταξίωσης.
Η ανακοίνωση των υποψηφίων γίνεται πολύ πριν την 17η Οκτωβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων.
Κι όμως όλα τα παραπάνω σύμφωνα με αυτούς - που "εργολαβικά" αντιπαλεύουν την υποψηφιότητα Αναγνωστόπουλου στο Μεσολόγγι - αποτελούν «...δυστοκία εύρεσης υποψηφίων», «...αδυναμία συγκρότησης συνδυασμού» κλπ.
Το δυστύχημα είναι ότι οι διαπιστώσεις αυτές προέρχονται, από «έγκυρους» και «έγκριτους» ...δημοσιογράφους του Μεσολογγίου… οι οποίοι συνεχίζουν τον θλιβερό τους κατήφορο…
Είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν με θέρμη, ότι ο κ. Ψαράκης αντιμετωπίζει «πρόβλημα» επιλογής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος από πολίτες για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του. (σ.σ. Γνωστό τι ακολούθησε…)
Είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν, ότι άλλος υποψήφιος έχει περισσότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους απ’ ότι ο Αναγνωστόπουλος. (σ.σ. Αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο εν λόγω υποψήφιος στο Αιτωλικό έχει ανακοινώσει μόνο τρεις υποψηφίους εκ των οποίων ο ένας διαμένει και εργάζεται στην Αθήνα…)
Είναι οι ίδιοι που με την πλέον αλαζονική θεώρηση των πραγμάτων σκόπιμα προσπαθούν να αναδείξουν τους εαυτούς τους ως «σωτήρες» της περιοχής μηδενίζοντας τα προσόντα και την προσφορά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς πλην του «εκλεκτού» τους.
Ας τους χαιρόμαστε…