Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας Γιάννης Τέγας για την αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη

Ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γιάννης Τέγας με γραπτή του δήλωση αναφέρεται στο διακύβευμα  των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου:
«Η θέσπιση της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία για την Δυτική Ελλάδα. Ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας, διαθέτοντας το απαραίτητο Επιστημονικό και Πολιτικό προσωπικό, θα πρέπει στη νέα τάξη πραγμάτων για την τοπική και την αιρετή περιφερειακή διοίκηση να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.
Έχω την πεποίθηση ότι απαιτείται η ανάληψη πρωτοβουλιών, δράσεων και καθοριστικών αποφάσεων, για να αναδειχθεί η ταυτότητα της  Δυτικής Ελλάδας και του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ειδικότερα. Η αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα και ζήλο για προσφορά, με πολύπλευρες γνώσεις στα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με διοικητική εμπειρία και ικανότητες.


Ο συνδυασμός μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», με επικεφαλή τον Απόστολο Κατσιφάρα, πιστεύει στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, που συμμερίζεται τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των πολιτών, αναδεικνύει και αξιοποιεί τις ατομικές τους ικανότητες και  στοχεύει στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία που θα προκύψει με αγώνα και σκληρή δουλειά.»