Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Φώτης Σκληρός: "Όλοι όσοι ζούμε στην Αιτωλοακαρνανία βιώνουμε καθημερινά την συνεχή υποβάθμιση"

Ο εκπαιδευτικός,  Φώτης Σκληρός, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ζούμε Δυτικά» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Παπαναστασίου, είναι αναμφίβολα μια δυναμική παρουσία στο συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου και αποτελεί "εγγύηση" για αντίστοιχη παρουσία στο περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στο Μεσολόγγι ως ενεργός πολίτης με πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, καθώς και καθολική αποδοχή από την τοπική κοινωνία.
Από το 2004 είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αιτ/νίας και επίσης μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα . Έχει πολλές συμμετοχές σε συνέδρια της ΟΛΜΕ καθώς και σε άλλα συνδικαλιστικά και επιστημονικά συνέδρια.
«Όλοι όσοι ζούμε στην Αιτωλοακαρνανία βιώνουμε καθημερινά την συνεχή υποβάθμιση του νομού μας σχεδόν σε όλα τα επίπεδα (υγεία, οικονομία, ανάπτυξη, εργασία, επενδύσεις) με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του τόπου μας από τους νέους και την κατηφορική πορεία του σε ένα αβέβαιο μέλλον.
Ιδιαίτερα τώρα, που οι αυξημένες αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι σημαντικές αποφάσεις διαμορφώνονται μέσα σε ένα διευρυμένο αυτοδιοικητικό περιφερειακό πλαίσιο και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης απαιτείται περισσότερο από ποτέ η αλλαγή πορείας του τόπου μας.
Η αγάπη για το νομό μας δημιουργεί αυθόρμητα διάθεση για ειλικρινή προσφορά, όρεξη για δουλειά, ανάπτυξη πρωτοβουλιών για να ζούμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο τόπο μας.» δηλώνει ο κ. Φώτης Σκληρός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος «είναι παρών στις προκλήσεις των καιρών μας».



Καταλήγοντας επισημαίνει ότι: «Αναμφίβολα, οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι από τις πιο σημαντικές αυτοδιοικητικές εκλογές για τον τόπο μας λόγω του περιφερειακού τους χαρακτήρα και η ενεργή συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξουμε σελίδα στην Αιτ/νία .
Ταυτόχρονα όμως είναι μια ευκαιρία να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα για αλλαγή στην οικονομική πολιτική, που μας οδηγεί καθημερινά στην οικονομική εξαθλίωση και στην ανεργία.
Πρέπει ο ελληνικός λαός να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν συμφωνεί και δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα που επιβάλλει το μνημόνιο. Αν η ακολουθούμενη πολιτική του μνημονίου επιδοκιμαστεί είναι βέβαιο ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ακολουθήσουν πολύ σκληρότερα μέτρα»

Αναδημοσίευση από το InAgrinio