Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συγχαρητήρια Αναγνωστόπουλου στον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου

Η Άννα Δοαμαντοπούλου με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Β. Πολίτη - Στεργίου και τον δήμαρχο Μεσολογγιου,  Γιάννη Αναγνωστόπουλο κατά την προσέλευσή της στην περυσινή σύνοδο των προέδρων των ΤΕΙ στο Μεσολόγγι


Πρόεδρος του ΣΑΤΕ επιλέχτηκε ο Βαγγέλης Πολίτης - Στεργίου
Μετά από πρόταση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου ορίστηκε πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Συμβούλιο Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) που αποτελεί όργανο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Στο ΕΣΥΠ με την ίδια πρόταση καθήκοντα προέδρου ανατέθηκαν, στον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Αλέξη Λυκουργιώτη.
Η ανάθεση της προεδρίας του ΣΑΤΕ στον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, της σημαντικής συνεισφοράς του στην αναβάθμιση της τεχνολογικής εκπαίδευσης.
«Η ανάθεση της προεδρίας του ΣΑΤΕ στον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, στον εξαίρετο επιστήμονα, Βαγγέλη Πολίτη – Στεργίου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφενός για την αναγνώριση του έργου του και αφετέρου για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται για την αναβάθμιση του ΤΕΙ της πόλης μας.


Η συνεργασία άλλωστε που έχουμε με τη διοίκηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου είναι κάτι παραπάνω από δημιουργική για την αναβάθμιση του ιδρύματος και οι πρωτοβουλίες που έχουν αναληφτεί είναι πολλές και σημαντικές.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στον πρόεδρο του ΤΕΙ και εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος στο άκουσμα της είδησης για την ανάθεση της προεδρίας του ΣΑΤΕ, στον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου.