Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Στο Μεσολόγγι για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Πρεβεζάνου ο Β. Μεϊμαράκης

Την στήριξη του Γ. Πρεβεζάνου από τα στελέχη της ΝΔ ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε χθες, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αρχικά, συναντήθηκε με στελέχη της ΝΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου συζήτησε μαζί τους για την πορεία των εκλογών και τις τελευταίες τους εξελίξεις. Παράλληλα, γνώρισε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν το ψηφοδέλτιο του, Γ. Πρεβεζάνου.
Εν συνεχεία της επίσκεψής του αυτής, παρευρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Γ. Πρεβεζάνου, απ’ όπου και δήλωσε δημόσια τη στήριξη της Ν.Δ προς το πρόσωπό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ν.Δ μετά από προβλεπόμενες διαδικασίες και δημοσκόπηση που έγινε στην τοπική κοινωνία υπέγραψε τη στήριξή της στο πρόσωπο του Αντιπτεράρχου και πρώην δημάρχου κ. Γ. Πρεβεζάνου. Καλώ τους δημότες του διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου και τα στελέχη της Ν.Δ να συστρατευτούν στο πλευρό του κ. Πρεβεζάνου προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου. 
Μετά από αυτή τη δημοκρατική και θεσμοθετημένη διαδικασία της Ν.Δ δεν νοείται να υπάρχουν αμφισβητήσεις στην επιλογή της Ν.Δ και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Γ. Πρεβεζάνου».  


Από την πλευρά του, ο κ. Πρεβεζάνος ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη, τους δημότες και τα μέλη της Ν.Δ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Υποσχέθηκε δε, ότι θα πορευθεί αυτός και οι συνεργάτες του, στην εκλογική διαδικασία, τηρώντας απόλυτα τις αρχές του ευ αγωνίζεστε. 
Τόνισε δε, ότι για την μεγιστοποίηση των προσπαθειών της επίτευξης του στόχου, απαιτείται η συνδρομή όλων και κάλεσε τους πολιτευτές κ.κ. Σπ.Λιβανό και Ν. Καραπάνο να ενταχθούν τιμητικά στο ψηφοδέλτιό του και ν’ αγωνιστούν για τη νίκη της Ν.Δ στο Δήμο Μεσολογγίου.
Στην επίσκεψη αυτή του κ. Μεϊμαράκη παρευρέθηκαν επίσης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κ. Καραγκούνης, οι πολιτευτές, Σπ. Λιβανός, Ν. Καραπάνος και Α. Φωτόπουλος, όπως επίσης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος Γ. Σκαρμούτσος.