Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Θ. Μωραΐτης: "Ψήφος ευθύνης η ψήφος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου"

« Mε περηφάνια σήμερα χειροκροτήσαμε την νέα γενιά της πόλης, απ’ όπου αντλούμε δύναμη όλοι μας. Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, το μήνυμα είναι ότι πρέπει να παλέψουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας και να αφήσουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πούμε τα μεγάλα «όχι». 
Όχι σε νοοτροπίες, αντιλήψεις και καταστάσεις που καθήλωσαν αυτόν τον τόπο. Ενωμένος ο Ελληνικός λαός δίνει αυτή τη μάχη μαζί με την κυβέρνηση. 
Σεβόμαστε τις θυσίες που κάνει ο Ελληνικός λαός και είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες από σήμερα, στις 7 Νοεμβρίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν ψήφο ευθύνης και θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: 



Ότι δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω μας, ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.» δήλωσε χθες στο Αγρίνιο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Θάνος Μωραΐτης ύστερα από το τέλος της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου.
 Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος που εκπροσωπούσε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στο Αγρίνιο νωρίτερα παρέστη   στην δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό Ζωοδόχου Πηγής και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Δημάδη. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση στην πλατεία Δημοκρατίας.