Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Οι Googlers του ΤΕΙ Μεσολογγίου χτύπησαν και φέτος

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ,  Βαγγέλης Πολίτης, μαζί με τον Προϊστάμενο του τμήματος ΕΠΔΟ, Σπύρο Συρμακέση, τους καθηγητές του τμήματος Αριστογιάννη Γαρμπή και Δημήτρη Ντόβα ανάμεσα στους διακριθέντες φοιτητές στο διαγωνισμό


Και φέτος η παρουσία του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου στο διεθνή διαγωνισμό Google Online Marketing Challenge ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.
Ο διαγωνισμός Google Online Marketing Challenge, είναι ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός διαγωνισμός που ελέγχεται και συντονίζεται από την ίδια την Google. Φέτος συμμετείχαν 12.000 φοιτητές από 60 χώρες παγκοσμίως. Σε αυτό το διαγωνισμό κάθε ομάδα επιλέγει να ακολουθήσει μια διαφημιστική καμπάνια στο internet και συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το τμήμα ΕΠΔΟ συμμετείχε για δεύτερη χρονιά φέτος, με το 2009 να έχει μια ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Φέτος το τμήμα συμμετείχε με τέσσερις ομάδες (έναντι τριών πέρυσι). Συντονιστής της προσπάθειας ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Προϊστάμενος του τμήματος, κ. Σπύρος Συρμακέσης.



Φέτος από τις τέσσερις ομάδες, δύο κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης και μία ακόμη αξιολογήθηκε σαν «δυνατή προσπάθεια», που είναι ο τέταρτος σε σημαντικότητα τίτλος. Να σημειωθεί πως η αξιολόγηση της επίδοσης έγινε από ανεξάρτητη επιτροπή η οποία έχει συσταθεί με ευθύνη του Google.
Η επιτυχία αυτή ανέδειξε για άλλη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία στο χώρο της πληροφορικής και των νέων μέσων.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου,  Βαγγέλης Πολίτης επιβράβευσε την προσπάθεια όλων των φοιτητών του τμήματος που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, δίνοντας αναμνηστικές πλακέτες στους υπεύθυνους των ομάδων σε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ο Προϊστάμενος του Τμήματος,  Σπύρος Συρμακέσης απένειμε τις βεβαιώσεις του  Google σε όλους τους συμμετέχοντες.