Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Β. Αντωνόπουλος ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα

Από την παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών του Απ. Κατσιφάρα

Τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Κατά την παρουσίαση, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ανέφερε τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε, για την επιλογή των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών ακολουθήθηκε μια ανοικτή και διάφανη διαδικασία, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αξιολογηθούν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι όσοι αυτοπροτάθηκαν ή ετεροπροτάθηκαν σ’ αυτή την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης είναι στελέχη με εξαιρετικές ικανότητες, ήθος και σημαντική διαδρομή, είτε στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, είτε ευρύτερα.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν και η μεγάλη διάθεση τους να προσφέρουν δείχνουν, πριν απ’ όλα, την βαθιά τους πίστη στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ως ο φορέας εκείνος που θα λειτουργήσει προωθητικά για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος.

Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Και τους θέλουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας, όπως θέλουμε κοντά μας και όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, σήμερα τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Βασίλη Αντωνόπουλο και Χαράλαμπο Καφύρα.

Είναι τρία στελέχη με συνεπή παρουσία και συνεχή προσφορά στα κοινά.
Τρεις καταξιωμένοι άνθρωποι, στον πολιτικό, στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό τους βίο, με πολλές περγαμηνές και πολλές παρακαταθήκες.»