Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στο πλευρό Αναγνωστόπουλου κι άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Η πρόσφατη συνάντηση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη αλλά και η προγραμματική πρόταση που κατέθεσε  για το νέο δήμο Μεσολογγίου λειτουργούν καταλυτικά για την περαιτέρω στήριξη της υποψηφιότητάς του, αφενός από στελέχη του κινήματος στο δήμο Μεσολογγίου και αφετέρου από απλούς ψηφοφόρους του κόμματος.
Μάλιστα, λίγες μόνο ώρες πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με πληροφορίες στην προσπάθεια του Γιάννη Αναγνωστόπουλου για επανεκλογή συστρατεύονται γνωστά στελέχη του  ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι.
«Από την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ ασκήθηκε πολλές φορές κριτική στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Όμως η κριτική αυτή είχε στόχο τη βελτίωση του παραγόμενου έργου και μόνο. Αδρανής όμως δεν ήταν και στη θητεία του έγιναν, πολλά και σημαντικά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι ο μόνος από τους υποψηφίους δημάρχους, που υποστήριζε και υποστηρίζει της αρχές του ΠΑΣΟΚ. Η στήριξη της υποψηφιότητάς του είναι μονόδρομος για όσους πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ και ο τόπος μας δεν αντέχει πειραματισμούς. Και η στήριξη θα είναι έμπρακτη.» μας είπε με νόημα, στέλεχος της  ΠΑΣΟΚ που στο παρελθόν είχε έρθει σε πολιτική αντιπαράθεση με το δήμαρχο Μεσολογγίου.