Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κερδίζουν έδαφος οι προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης"


Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου
με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Θ. Μαργαρίτης


Τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, σε συμμετοχή κόσμου, συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ χθες στο Μεσολόγγι, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοέμβρη.
Στην συγκέντρωση παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (σ.σ. παρατάξεις που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ) για το δήμο Μεσολογγίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από τους επικεφαλής τους, τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου, Θεόδωρο Μαργαρίτη και υποψήφιο περιφερειάρχη, Νίκο Καραθανασόπουλο. Επίσης στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοκαρνανίας, Γιώργος Σολδάτος.



Ο υπ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας
με τη Λαϊκή Συσπείρωση,
Νίκος Καραθανασόπουλος
«Η λαϊκή οικογένεια βιώνει την καπιταλιστική κρίση. Στην κάλπη πρέπει να εκφραστεί αυτό που βιώνει καθημερινά στο σπίτι, στη δουλειά. Αυτό πρέπει να είναι το αντικειμενικό κριτήριο ψήφου για να βάλει φρένο στο μνημόνιο, στο ξεπούλημα της Ελλάδας, στην εξαθλίωση του λαού» είναι το κύριο μήνυμα από τη χθεσινή συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μεσολόγγι, μια συγκέντρωση η οποία μας εντυπωσίασε αφού σε αυτή συμμετείχε πολύ περισσότερος κόσμος σε σχέση με αντίστοιχες του παρελθόντος και μάλιστα «μη μεταφερόμενος».



Σε επόμενες αναρτήσεις θα παρουσιάσουμε τα κύρια σημεία των ομιλιών των κ.κ. Μαργαρίτη και Καραθανασόπουλου.