Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ενόχληση Κατσούλη για τη συμμετοχή Αναγνωστόπουλου στη σύσκεψη των αυτοδιοικητικών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα














Άμεση η αντίδραση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου
Σκληρή μεν, αλλά με αρκετή δόση χιούμορ, είναι η  δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Πάνου Κατσούλη, που καταφέρεται τόσο κατά του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία Σπύρου Τορουνίδη, όσο και κατά του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου με αφορμή τη δημοσιοποίηση της συμμετοχής του τελευταίου σε σύσκεψη αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, παρουσία του Μιχάλη Καρχιμάκη.
Μια δήλωση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της πλευράς Αναγνωστόπουλου με την δημοσιοποίηση, ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του συνδυασμού, του δημάρχου Μεσολογγίου.
Προφανώς η αντίδραση του κ. Κατσούλη εκπορεύεται από το γεγονός ότι, από την πλευρά του καταβάλλεται προσπάθεια να θεωρηθεί ως ο «επίσημος» υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Μεσολογγίου και η προσπάθεια αυτή μάλλον δεν θα ευδοκιμήσει, αξιολογώντας την προχθεσινή σημειολογική πρόσκληση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου να συμμετάσχει στην οργανωτική σύσκεψη των αυτοδιοικητικών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα.


Έτσι ο κ. Κατσούλης βλέποντας να χάνει ένα ισχυρό επιχείρημα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μέτα τον ανεκδιήγητο κ Τορουνίδη, που υποκατέστησε ψευδόμενος , όλη τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νιας και διαψεύστηκε από μέλη της μία μέρα μετά τη σκυτάλη ανέλαβε προσωπικά ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος υποκαθιστώντας  τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκη , εξέδωσε ανακοίνωση αντ΄ αυτού.
Αναμένουμε τις προσεχείς μέρες το «τελειωτικό χτύπημα» . ‘Έγκυρες πληροφορίες  αναφέρουν, ότι ο «αρχιστράτηγος του μαγειρείου του ΠΙΚΠΑ» , θα εκδώσει ανακοινωθέν στήριξης αντί του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου!
Είναι προφανές ότι εξαιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων , η σανίδα σωτηρίας μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε βρεγμένη σανίδα.»
Για να έρθει λίγο αργότερα η άμεση απάντηση από την πλευρά Αναγνωστόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζεται, ότι κατέρρευσε ο «μύθος» που προσπάθησε να δημιουργήσει στην κοινωνία του Μεσολογγίου ο κ. Κατσούλης σχετικά με την στάση του ΠΑΣΟΚ ύστερα από την παραίτηση του Γιάννη Ψαράκη.
Συγκεκριμένα σε σχόλιο του γραφείου τύπου του  συνδυασμού του Γ. Αναγνωστόπουλου τονίζεται:
«Η ενόχληση του κ. Κατσούλη για την επίσημη πρόσκληση και  συμμετοχή του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στη συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Τετάρτη 13/10), είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού κατέρρευσε η ύπουλη προπαγάνδα του, ότι τάχατες είναι, ο «εντεταλμένος άνωθεν  σωτήρας!!!» της δημοκρατικής παράταξης του δήμου μας. 
Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.
Προκαλεί γέλωτα στην κοινωνία,  η εικόνα του περιφερόμενου από κόμμα σε κόμμα του δημοκρατικού χώρου  κ. Κατσούλη, διαφημίζοντας τα «μαντζούνια» που διαθέτει για τη «γιατρειά» τους. 
Με πεζοδρομιακές εκφράσεις ο κ. Κατσούλης προσπαθεί να αντιπαρέλθει, τη διαχρονική προσήλωση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Μια προσήλωση που αναγνωρίζεται απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος και κυρίως, των φίλων και των μελών του.
 Την πρώτη απάντηση από την τοπική κοινωνία του νέου δήμου, ο κ. Κατσούλης την έχει ήδη εισπράξει και την τελευταία και την πλέον αποστομωτική θα την εισπράξει την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.»

Τα συμπεράσματα δικά σας…